Over ons

het zit 'm in de hummus

Yummy Hummus is gestart om gezond eten naar de Nederlandse multiculturele samenleving te brengen. Hummus is bekend in veel landen. Tijd om de echte smaak van hummus in Amsterdam te introduceren.

Hummus is een delicatesse gemaakt van kikkererwten. Wij maken onze hummus vers met de hand. Gecombineerd met heerlijke toppings geven onze gerechten een sensationele smaak.

Nog niet overtuigd? Lees verder.

Neem me mee voor hummus

beleef het plezier

Hummus is de basis voor een goede lunch en diner. Het is gezond, zit vol met goede voedingsstoffen en nog belangrijker, het is heerlijk! Tenminste, zoals wij het maken dan 😉 Kom zeker langs in ons volledig vernieuwde restaurant aan de Kinkerstraat in Amsterdam. Onze vriendelijke medewerkers helpen  je een eigen gerecht met de juiste smaken en combinaties samen te stellen. Je kunt ook kiezen voor de klassiekers die door zogeheten foodies zijn samengesteld.

Voor onze trouwe klanten hebben we een stempelkaart, sparen voor een gratis maaltijd dus. Wie wil dat nu niet? Ik in ieder geval wel.

Bekijk menu

CATERING

Iedereen moet de smaken van yummy hummus ervaren

Yummy Hummus is meer dan blij om lunches te organiseren voor kleine of grote groepen. Wij brengen de hummus naar jullie toe, zodat jullie kunnen genieten. Wij nemen alle zorgen uit handen. Op dit moment doen we dit voor kleine en grote bedrijven, maar ook particulieren, in Amsterdam.

Interesse? Wil jij je vrienden, familie of collega’s blij maken? Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op

KANTINE CATERING

Voor de hongerige collega's

Wij brengen Yummy Hummus naar kantoor. Wij komen met onze eigen stand en zetten alles klaar voor de lunch (naast de dagelijkse catering). Alle collega’s kunnen genieten van de unieke smaak van Yummy Hummus. Elke dag doen we dit bij verschillende bedrijven zoals TOMTOM, Shell, Booking.com en nog veel meer. Interesse om ons alle collega’s te serveren op kantoor? Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken. Wij zijn meer dan blij om een proeverij te geven en te kijken hoe we elkaar kunnen helpen.

Neem contact op

Instahummus

Get inspired, hungry yet